Yapı Kredi TC ile Kredi Başvurusu

 

Yapı Kredi bankası 1994 yılında kurularak günümüze kadar müşterilerine hizmet vermiştir. Türkiye’nin en büyük 4. özel bankası olan Yapı Kredi bankası uygun kredi avantajları, kredi kartı avantajları, vadeli ve vadesiz hesaplarıyla ön plana çıkmaktadır. 1994 yılında kurulan Yapı Kredi bankası büyük büyüme atağına 2008 başlamıştır. Yabancı yatırımlar alan banka hızla Türkiye’nin 4. Büyük bankası konumuna gelmiştir. Yapı Kredi bankası uygun faiz avantajlarıyla kredi çekmeyi düşünen bireysel müşterileri kendine çekmededir.

Yapı Kredi TC ile Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

2015 yılı içerisinde Yapı Kredi bankasından bireysel veya ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünüyorsanız şubeye gitmeye kalmadan internet yoluyla veya telefondan kısa mesajla kredi çekebilirsiniz. Telefon ile kredi çekmek isterseniz izlemeniz gereken yol:
“Kredi Türü  (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Net Gelirinizi”* yazıp 4411’e gönderin!
  Örnek : Bireysel 12345456301 4500

Referans numaranızı öğrenmek için yapmanız gereken “Ref (boşluk) TCKN” yazıp 4411’e gönderebilirsiniz.
İnternetten başvurmak isterseniz aşağıdaki linke tıklayarak açılan formu eksiksiz olarak doldurunuz .

Yapı Kredi İnternet Kredi Başvuru Linki: https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/bireysel-ihtiyac-konut-kredisi-basvuru.aspx

İnternetten yaptığınız başvurunun onayı telefonunuza gelecektir. Ön onayı yaptıktan sonra bilgileriniz incelenerek krediye uygun olup olmadığınızı banka belirleyecektir. Konut ve Bireysel kredi başvurusu internet üzerinden yapılabilmektedir. Diğer kredi çeşitlerine başvurmak için şubeye giderek başvurmanız gerekmektedir. Şubede sizden istenen evrakları eksiksiz bir şekilde teslim etmeniz gerekmektedir.

Bir önceki yazımız olan ING Bank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Temmuz başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Yorum yapın

Sorunu Sor Uzmanları Cevaplasın