TEB Biriktiren Kredi

Krediler ihtiyaçları gidermek açısından önemli adımlar olsa da, faiz oranlarından dolayı çektiğiniz tutardan fazlasını ödemeniz gerekiyor. Aynı zamanda kesilen dosya masrafları da minimum 100 lira olarak bizlere yansıyor.  TEB krediler konusunda yeni bir adım atarak kredi öderken dahi müşterilere para biriktirme imkanı sağlıyor. Bu sayede dosya masrafınız geri ödendiği gibi, üstüne bir de size para kalıyor.

TEB Biriktiren Kredi Kampanyasının Özellikleri:

Her bankada kredi çekilirken açılan dosya için dosya masrafı talep edilmektedir. TEB ise alınan dosya masrafını müşterinin kredi çekerken açtırdığı hesaba kısımlar halinde geri yatırıyor. Krediniz kaç ay vadeli ise, dosya ücreti de o kadar taksite bölünerek yatırılıyor.

Müşteriler hesabına iade edilen dosya ücretlerini, borçlarının tamamını ödedikten sonra çekebiliyorlar.

Bununla da kalmıyor ve müşteriler kredilerini düzenli ödediklerinde, her ödediği taksit için 5 lira prim kazanıyor. Bu primler de hesapta birikerek, kredilerin bitiminde müşterilere ödeniyor.

Ödemelerinizi EFT ile yaptığınızda ise ayda iki kereye mahsus olmak üzere EFT başına 1 lira kazanıyorsunuz. Aynı şekilde ayda 2 defaya mahsus olmak üzere havale işlemi başına da 1 lira kazanabiliyorsunuz.Tüm bu kazandığınız paraları ve faizlerini kredi borcunuzun bitiminde çekebiliyorsunuz.

Kampanyanın Ödeme Koşulları ve Detaylar:

Kampanya dahilinde çekebileceğiniz minimum kredi tutarı 5.000 lira olmaktadır. Çekebileceğiniz maksimum kredi tutarı ise belirtilmemiştir ve müşteriye bağlıdır.

TEB Biriktiren Kredi Kampanyasında 12 ay ile 36 ay arasında taksitlendirme yapılmıştır. Müşteriler dilediği taksit sayısını seçebilmektedir.

Kredi tahsis ücreti ve sigorta masrafı, çekeceğiniz kredi tutarından düşülmekte ve kalan kredi tutarınız hesabınıza yatırılmaktadır.

Aylık faiz oranı çekeceğiniz kredi tutarı ve talep ettiğiniz taksit sayısına göre değişkenlik göstermektedir. Ancak maksimum aylık faiz oranı %1.59 olarak belirlenmiştir.

Gelir beyannameniz ve nüfus cüzdanınız ile en yakın TEB şubesine başvurarak kredi talebinde bulunabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Kredili Mevduat Hesabı Nedir? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Yorum yapın

Sorunu Sor Uzmanları Cevaplasın