TEB Pratik İhtiyaç Kredisi

İhtiyaçlar hiç bitmeyecekmiş gibi. Ama kazancın da bir sınırı var. Herkes gelirlerini ve giderlerini ayarlamaya çalışsa da, kendine göre bir bütçe yapmaya çalışsa da, olmadık zamanlarda ortaya çıkan yeni ihtiyaçları karşılamaya kaynak bulunmadığı zamanlar oluyor. Acil durumlarda beklenmedik harcamaları karşılamak için bankalar müşterilerine, çeşitli isimler verdikleri acil durum kredileri sunmaktadır.

TEB Türk Ekonomi Bankası da “Acil ihtiyacı olana pratik kredi” sloganı ile müşterilerine Pratik İhtiyaç Kredisi sunmaktadır. Müşterilerinin acil kredi ihtiyaçlarını karşılamak üzere onlara “TEB’de bireysel krediniz” hazır mesajını veriyor.

Banka, hem kendi müşterilerine hem de ileride müşterisi olabilecek kişilere Pratik İhtiyaç Kredisi’ni pazarlamaktadır. Henüz TEB’in müşterisi olmayan kişiler de bu krediyi talep edebilir.

TEB Bankası Diğer Krediler

  1. TEB Taşıt Kredisi
  2. TEB Arsa Kredisi
  3. TEB Al Kirala Konut Kredisi
  4. TEB Esnek Kademeli Konut Kredisi

Teknolojinin hızlı olanaklarından yararlanan TEB, kredi taleplerini online olarak alabiliyor. Ancak başvuru yapılmadan önce, alınacak kredi miktarı, vade ve faiz oranı bilgilerinin girildiği bir ekrandan, kredi hesaplaması yapma olanağı bulunuyor. Bu online ekrandan girilen bilgilerle ödenecek aylık taksit tutarları hesaplanıyor. Ayrıca yaklaşık kredi tahsis ücreti ve sigorta masrafı da bu ekranda gösteriliyor. Üstelik ayrıntılı bir ödeme planı çıkarmak da mümkün.

TEB Pratik İhtiyaç Kredisi’nin faiz oranları, piyasa koşulları, bankanın kredi politikaları ve rekabet kuralları içinde belirleniyor. Banka müşterilerine bu krediyi sunarken özel faiz oranları ifadesini kullanıyor ama her bankanın aynı koşullarda farklı oranlar sunduğunu da unutmamak gerekir.

Bu arada TEB, müşterilerinin daha rahat karar vermesini sağlamak üzere, bankanın sunduğu farklı ihtiyaç kredileri arasında bir karşılaştırma yapma imkanı da vermektedir. Seçilen ihtiyaç kredileri için, faiz oranları, kredi tahsis ücretleri, sigorta masrafları, kredi toplam maliyeti, ekspertiz ücreti ve ipotek tesis ücreti gibi noktalarda kolayca bir karşılaştırma yapmak mümkündür.

TEB Pratik İhtiyaç Kredisi konusunda daha fazla bilgi almak için, ekranda bulunan İhtiyaç Kredisi Ürün Bilgilendirme Formu ve İhtiyaç Kredisi Sözleşmesi okunmalıdır.

Krediyi talep etmek için ekrandaki “Hemen Başvurun” seçeneğini kullanmak ve gelecek ekrandaki bilgileri doğru ve eksiksiz girmek yeterlidir. Banka en kısa sürede geri dönüş sağlayacak ve kredi, kullanılır hale gelecektir.

Bir önceki yazımız olan Kredili Mevduat Hesabı Nedir? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Yorum yapın

Sorunu Sor Uzmanları Cevaplasın