Mimarlar için En Uygun Kredi Veren Bankalar

Mimarlar için En Uygun Kredi Veren Bankalar

Daha önceki yazılarımızda öğretmenler ve mühendisler için en uygun kredi veren bankalardan bahsetmiştik. Bu yazımızda ise en uygun faiz ve vade farkları ile mimarlar için en uygun kredi veren bankalara göz atmak ve sizlere bilgi aktarmak istedik. 2015 yılında mimarların ihtiyaçlarını karşılayacak ve acil nakit lazım olduğunda tercih edebilecekleri bankalar arasında hemen hemen tüm bankalar ilgi görecek.

2015 mimarlar için en uygun kredi veren bankalar tüm mimarlar için kredi verir iken herhangi bir kefil aramamakta. Kefilsiz bir şekilde kredi almak isteyen mimarlar hemen hemen tüm bankalara başvurur yapabilecek iken ihtiyaç kredilerinde faizler ise %1 ile %1.5 arasında değişecek.

Mimarlık mesleği ile uğraşıyorsunuz ve acil nakit ihtiyacınızda bankalara başvurarak kredi almak istiyorsanız çok kolay bir şekilde bankalara bile gitmeden kredi alabilirsiniz. Nerede olursanız olun tüm bankalara sadece bir sms ile kredi başvurusu yapmanız mümkün. Bunun hakkında bilgi almak için ise Sms ile Kredi Başvurusu konumuza göz atınız.

Bir önceki yazımız olan Öğretmenler için En Uygun Kredi Veren Bankalar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

2 Yorum yapılmış
  • CENGİZ YAVUZ | 9 Kasım 2015

    Yorum

    • admin | 25 Ocak 2016

      Güzel espri için teşekkürler..

Yorum yapın

Sorunu Sor Uzmanları Cevaplasın