Burgan Bank Bayram Kredisi 2016

Ramazan bayramı kredi kampanyaları arasında, Burganbank tarafından düzenlenen, Ramazan bayramı özel Burganbank ihtiyaç kredisi de bulunmakta olup, bahse konu kredi, ihtiyaç sahiplerine kendine has özellikleri ile sunulmaktadır. Eğer, sizlerde, yaklaşan Ramazan bayramını, maddi sıkıntı çekmeden, rahat bir şekilde geçirmek istiyor iseniz ve bayram tatili boyunca, sevdikleriniz ile birlikte, he hangi bire yere gitmeyi ve dinlenmeyi düşünüyor iseniz, Ramazan bayramı özel Burganbank ihtiyaç kredisi ile tanışmalısınız.

Burgan Bank Bayram Kredisi Faiz Oranları Hesaplama

burgan bayram kredisi

burgan bayram kredisi

Bu, özel güne ait belirlenen bayram kredisinin faiz oranı, 1,47 olarak belirlenmiştir. 1,47 faiz oranı ile 36 aya uzanan seçeneklerde, kredi kullanma imkanı bulunmaktadır. Krediniz, 10.000 Türk lirası olarak çekilmek isteniliyor ise, bahse konu miktar için, 36 ay boyunca aylık olarak ödenecek taksit miktarı, yaklaşık, 378 Türk lirası olacaktır. Faiz oranı ve aylık taksitler, birçok finans kurumuna göre, daha uygun seviyelerde bulunmakta olup, ihtiyaca göre belirlenecek kredi miktarına göre, ödeme yönünden, her hangi bir zorluk ile karşılaşılmayacak seviyededir.

Burgan Bank Bayram Kredisi Kampanya

Bayram kampanyaları arasından, Burganbank’ı tercih eder iseniz, kredinize, banka aracılığı ile ya da internet bankacılığı aracılığı ile başvurma şansınız bulunmaktadır.

Burganbank’ın şubelerine gidebilir, müşteri temsilcileri ile görüşebilir ya da bankanın, resmi internet sayfası üzerinden, hemen başvuru seçeneğini kullanabilirsiniz.  İster iseniz, bankanın 0 850 222 8 222 numaralı telefon hattını arayabilir, özel bayram kredisinin detaylarını öğrenebilir ve başvuru işlemleri hakkında, yetkili temsilciler ile görüşebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Finansbank Hesap Bakiyesi Öğrenme başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Yorum yapın

Sorunu Sor Uzmanları Cevaplasın