Vakıfbank Yılbaşı Kredisi 2016

Vakıfbank kredilerinde yılbaşı dönemi için özel fırsatlar yer almaktadır. Bu kredilerde bulunan ödeme işlemlerinde genel olarak bulunan avantajlar yeni döneme göre düzenlenmiştir. Vakıfbank yılbaşı kredilerinde bulunan ve diğer işlemlerinde yer alan ödeme seçeneklerini Vakıfbank internet şubesi üzerinden hesaplayabilirsiniz.

Vakıfbank Yılbaşı Kredisi Hesaplama

vakıfbank yılbaşı kredisi

vakıfbank yılbaşı kredisi

Bu hesaplama işlemlerinde yer alan ve imkanların değerlendirilmesi durumunda belirlenen işlemler sayesinde bütün Vakıfbank şubeleri sizleri beklemektedir.  9 aydan başlayan ve 36 aya kadar çıkan vade oranları sayesinde kredilerinizi rahat bir şekilde ödeyebilirsiniz. Vakıfbank kredi hesaplama bölümünde bulunan kredi hesaplama sekmesi ile birlikte aylık faiz ve vade oranlarını değerlendirebilir ve bütçenize zarar vermeden en uygun ödeme planının hangisi olduğunu görebilirsiniz.

Vakıfbank Yılbaşı Kredisi Faiz Oranları

Vakıfbank kredilerinin faiz oranları da 1,35 olarak belirlenmiştir. Kredilerinizi 20 bin  TL’ye kadar alabilirsiniz. Vakıfbank kredilerinden yararlanabilmek için kredi notunuzun uygun olması gerekir. Vakıfbank internet şubesi üzerinden yeni kampanyaların neler olduğunu da öğrenebilirsiniz. Bu sayede gerekli olan bütün aşamalarınızı yapabilir ve diğer kredi kampanyalarını kullanabilirsiniz. Vakıfbank sevdiklerinizle birlikte yeni yılınızı bekliyor.

Bir önceki yazımız olan Kredili Mevduat Hesabı Nedir? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

1 Yorum yapılmış
  • Serap Ozer | 1 Ocak 2016

    3000tl kredi çekmek istiyorum neler gerekiyor

Yorum yapın

Sorunu Sor Uzmanları Cevaplasın