İş Bankası EFT Saatleri, EFT Ücretleri, EFT Sorgulama 2015

İş Bankası EFT Saatleri, EFT Ücretleri, EFT Sorgulama 2015

İş Bankası hesabınızdan farklı bir bankaya yapılan para transferine EFT adı verilmektedir. İş Bankası hesabınızdan başka bir banka hesabına para gönderdiyseniz paranın gün içerisinde geçmesi için işlem saatleri içerisinde yapılması gerekmektedir. İş Bankası EFT saatleri dışında gerçekleştireceğiniz para transferleri ertesi iş günü içerisinde gönderdiğiniz kişinin hesabında görünecektir.

İş Bankası EFT Saatleri Kaça Kadar

İş Bankası’dan hesap kullanıyorsunuz ve internet bankacılığı aracılığı ile bir başka bankadaki hesaba EFT işlemi gerçekleştirecekseniz işlemlerinizi 09:00 ile 17:00 arasında gerçekleştirmelisiniz. İş Bankası hesabınızdan 09:00 ile 17:00 arasında gerçekleştireceğinzi EFT işlemleri gün bitmeden sonuçlanacak ve göndermiş olduğunu para karşı tarafa iletilecektir. İş Bankası hesabınızdan EFT saatleri dışında göndereceğiniz para transferleri takip eden ilk iş gününde saat 09:00’dan sonra göndermiş olduğunuz hesaba iletilecektir. Pazartesi ile Cuma günleri arasında 09:00-17:00 arası İş Bankası EFT saatleridir. İş Bankası’ın yarım gün olduğu zamanlarda ise EFT işlem saatleri 09:00-11:45’dir.

İş Bankası EFT Ücretleri Ne Kadar

İş Bankası internet bankacılığı aracılığı ile başka bir bankaya EFT işlemi yapmanız durumunda 3,25 kuruş işlem ücreti alınmaktadır. Bu işlem ücreti tüm EFT işlemlerinde alınır iken gönderen kişi tarafından ödenmektedir. Örnek vermemiz gerekir ise EFT yapacağınız tutar 100 TL ise hesabınızda o an 3,25 kuruş bulunması gerekmektedir. İş Bankası EFT Ücreti ; 3,25 Kuruş

İş Bankası EFT Hesaba Ne Zaman Düşer

İş Bankası internet şubesi ve cep şube aracılığı ile 09:00 ile 17:00 arasında gerçekleştireceğiniz EFT transferleri ortalama 5 ile 10 dakika içerisinde göndermiş olduğunuz kişinin hesabına düşmektedir.

İş Bankası EFT Sorgulama

İş Bankası’dan farklı bir bankaya EFT gönderdiniz ve ödemeniz ilettiğiniz kişiye düşmedi ise İş Bankası EFT Sorgulama işlemini gerçekleştirerek para transferinin durumu hakkında bilgi alabilirsiniz. EFT işlem saatleri içerisinde gerçekleştirdiğiniz para transferi kimi zamanlarda yanlış isim veya hesap numarası nedeni ile askıya alınmaktadır. İş Bankası EFT sorgulama işlemlerini ise sadece şubenizi arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

İş Bankası EFT Günleri

İş Bankası’dan farklı bir bankaya ileteceğiniz para transferinde işlem günleri ve saatleri önemlidir. İş Bankası işlem saatleri Pazartesi-Cuma günleri 09:00-17:00 arasında olur iken cumartesi ve Pazar günleri para transfer işlemleri gerçekleştirilmemektedir. Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştireceğiniz para transferleri takip eden ilk iş günü olan Pazartesi günü karşı tarafın hesabına düşecektir.

Yorum yapın

Sorunu Sor Uzmanları Cevaplasın