Garanti Bankası TC ile Kredi Başvurusu

Hızla gelişen Türkiye ekonomisinde artan tüketim ihtiyacını karşılamak için bankalar müşterilerine kredi vermektedirler. Garanti Bankası uygun faiz avantajları ve uzun vadeli ödeme planlarıyla öne çıkmaktadır. Garanti bankasından bireysel olarak ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız kısa mesajla veya internetten başvurarak 5 dakikada cepte kredinizi alabilirsiniz.

Garanti Bankası Tc ile Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti Bankası müşteri olsanız yada olmasanız yapacağınız işlem aynıdır. Telefonunuzun kısa mesaj bölümünü açarak sırası ile T.C. Kimlik Numaranızı, istediğiniz kredi tutarını, vadesini ve aylık belgelenebilir net gelir bilginizi TL cinsinden aralarında birer boşluk bırakarak yazın ve 3390’a sms olarak gönderin. Başvuru onayınız ortalama 5 dk içerisinde telefonunuza gelecektir. Kredi onayınız siciliniz incelendikten sonra ortalama bir hafta içersin de çıkıp çıkmayacağı kesinleşir. Dilerseniz garantinin internet sitesini kullanarak da kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. İnternetten başvuru formunu eksiksiz doldurarak başvurunuzu gerçekleştirmiş olursunuz.

Garanti Bankası bireysel kredi başvurusunu bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Eğer taşıt kredisi, konut kredisi, esnaf kredisi gibi kredilere başvurmak istiyorsanız size en yakın şubeye giderek istenen evrakları tamamlamanız gerekmektedir. Garanti Bankası uygun faiz koşulları ve uzun vadeli ödeme seçenekleriyle kredi başvurularında en çok tercih edilen bankalardan bir tanesidir. Sizlerde Garanti Bankasının kredi koşulları hakkında bilgi almak istiyorsanız 444 0 333 numarayı arayarak bilgi alabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Denizbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Yorum yapın

Sorunu Sor Uzmanları Cevaplasın