Finansbank Kredi Hesaplama Sayfası

Acil nakit ihtiyacı durumlarında aklımıza gelen ilk çözüm yolu bankalardan kredi alarak ihtiyacımızı gidermek olmak ile beraber bu noktada en önemli olan kendimize en uygun bankayı ve krediyi tespit edebilmektir. Bu konu ile alakalı olarak fikir sunmak amacı ile pek çok banka müşterilerine hesaplama araçları sunmakta olup bu sayede alacağımız krediye ait olan tüm detayları görüntüleme olanağı sunmaktadırlar. Anlatılmakta olan hizmeti vermekte olan bankalardan biri de Finansbank olmak ile beraber eğer adı geçen yerden kredi almak isteyen kişiler Finansbank kredi hesaplama sayfası aracılığı ile ödeme planları ve diğer tüm detaylar hakkında fikir sahibi olabilmektedir.

finansbank

finansbank

Adı geçen bu sayfa ile alakalı olarak söylenmesi gereken bazı detaylar ise şunlardır;

  1. Söz konusu bu araca ulaşmak için adı geçen bankanın resmi internet sitesine girmek yeterlidir.
  2. Giriş yaptığımız zaman karşımıza iki farklı yöntem ile kredi hesaplama yöntemi çıkacaktır. Bunlardan ilki kredi tutarına göre hesap yapmak diğeri de ödeyebileceğimiz taksit tutarına göre ödeyebilmektir.
  3. Yapacağımız iki türlü hesaplamada da bizden talep edilen bilgiler şunlardır;
  • İlk aşamada alacağımız kredinin türünü hesaplamamız gerekmektedir. Bunlar ise ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi, konut kredisi ve ek hesaptan alınacak olan parayı hesaplamadır.
  • Bu seçeneklerden ihtiyacımız olanı belirledikten sonra alacağımız hizmete dair olan niteliği tespit edecek olan “ürün” bölümünü seçmemiz gerekmektedir.
  • Daha sonra tespit etmemiz gereken ise alacağımız krediye dair vade süreci olmaktadır. Her bir kredi sürecinde seçilecek vade süresi birbirinden farklı olmaktadır.
  • Bir sonraki aşama da alacağımız kredinin tutarını belirtmemiz gereken bölümdür.
  • Sonraki bölümde kullanmakta olduğumuz hesaplama aracı direk olarak alacağımız krediye ait olan faiz oranını belirleyerek girecek olup bundan sonra yapmamız gereken “hesapla” bölümüne tıklayarak muhtemel ödeme planını görüntülemektir.

Söz konusu olan bu uygulama aracılığı ile yapacağımız her taksit ödemesi ile alakalı olarak tüm detayları öğrenme ve bu bilgilere göre kendimizi ayarlama olanağı bulabilmekteyiz.

Bir önceki yazımız olan Kredili Mevduat Hesabı Nedir? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Yorum yapın

Sorunu Sor Uzmanları Cevaplasın